fbpx
Сьогодні
19:52 14 Сер 2018

Напад на Гандзюк: Аброськін відреагував на заяву про алібі підозрюваного

Фото: khersondaily.com

У поліції стверджують, що Микола Новіков "обґрунтовано підозрюється" у нападі на Катерину Гандзюк, а свідки, які можуть підтвердити його алібі, нехай офіційно звертаються до правоохоронців.

Про це повідомляє у Facebook перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

"Зібрані доказові матеріали дали можливість встановити та затримати 40-річного неодноразово судимого місцевого мешканця, якій обґрунтовано підозрюється саме в нападі на потерпілу", – пише він.

За словами Аброськіна, зараз проводиться "велика кількість необхідних експертиз, а також тривають численні слідчі дії, в тому числі щодо перевірки показів підозрюваного".

"Я б не радив будь-яким зацікавленим особам давати поради поліцейським, коли та кого, в якій послідовності допитувати, або давати оцінку діям слідчих, які розслідують справу. Давайте кожен буде займатися своєю роботою", – заявив поліцейський чиновник.

Він наголосив, що поліція зверталася до громадськості з проханням допомогти у встановленні особи, яка вчинила злочин, але "до нас не звернулась жодна особа".

"Ще раз звертаюся до наших громадян з проханням звертатися до поліції, якщо відома будь-яка інформація, яка може бути корисна слідству", – сказав Аброськін.

Працівники департаменту стратегічних розслідувань спільно з працівниками інших підрозділів кримінальної поліції, а також…

Posted by Vyacheslav Abroskin on Tuesday, August 14, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: