fbpx
Сьогодні
20:59 09 Сер 2018

"Коли сам вирішу": Холодницький розповів, в якому випадку піде у відставку

Глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький повідомив, що піде у відставку тільки після закінчення терміну своїх повноважень або за власним бажанням.

Про це він розповів в ефірі Радіо НВ.

"Я піду у відставку в двох випадках: коли закінчиться термін повноважень або коли я прийму це рішення сам. Коментувати твіти дипломатичних установ я не можу [мова йде про твіт посольства США в Україні, в якому Холодницького закликали добровільно піти у відставку після звинувачень НАБУ і ГПУ в скоєнні ним дисциплінарних порушень, – Ред.]", – сказав голова САП.

Крім цього, Холодницький зазначив, що не знає, чи твіт посольства США в Україні містив натяк саме на нього [в твіті не було прямо вказане прізвище Холодницького, – Ред.], а не був загальним твердженням, оскільки "слідчі, які заради сміху читають протоколи НСРД [негласних слідчих-розшукових дій, – Ред.] журналістам, теж повинні йти у відставку або сісти у в'язницю".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: