fbpx
Сьогодні
11:52 29 Лип 2018

Стало відомо, що Манафорт просив приховати від присяжних фото з Януковичем

Фото Meduza

Пол Манафорт хоче, щоб суддя в США, який веде його справу, не дозволив присяжним побачити 51 елемент доказової бази щодо його політичної роботи в Україні.

Адвокати Манафорта заявили в суді, що експонати – всього 474 сторінки, в тому числі фотографії – це «невідповідні, упереджені і невиправдано трудомісткі докази», повідомляє Bloomberg.

Серед цих документів були три фотографії з екс-президентом України Віктором Януковичем, зроблені, коли Манафорт допомагав Януковичу під час передвиборної кампанії.

Прокурор в свою чергу зазначив, що ці документи безпосередньо показують, як Манафорт «робив гроші».

Раніше слідча група Роберта Мюллера представила понад 300 документів, які розкривають деталі співпраці Пола Манафорта з українськими «Партією регіонів» і «Опозиційним блоком».

30 жовтня 2017 року Манафорту і його партнеру Річарду Гейтсу було оприлюднено звинувачення з 12 пунктів, яке включає відмивання грошей, несплату податків, шахрайство і роботу в якості лобіста іноземної установи без реєстрації.

Манафорт не визнав себе винним ні по одному з обвинувальним висновком.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: