fbpx
Сьогодні
Інфографіка 16:20 24 Лип 2018

Гіроборди проти моноколес: який електротранспорт більш популярний в Україні

Електротранспорт завойовує все більше шанувальників в Україні. Гіроборди, електровелосипеди і електросамокати вже стали буденністю на вулицях міст, а в компанії MOYO визначили, який же електротранспорт найпопулярніший серед українців.

Згідно зі статистикою продажів, за останні пару років найбільшим попитом в Україні користуються гіроборди – на них припадає більше половини всього придбаного персонального електротранспорту. Однією з основних причин популярності гіробордов є низька ціна – в середньому 7 500 грн (найдоступніші моделі стартують від 4000 грн). Крім того, на цьому виді електротранспорту відносно легко навчитися їздити, що зробило його особливо популярним серед дітей.

Друге місце за гіроскутерами – зовні вони дуже схожі з гіробордами, проте мають «штурвал» або ручку управління. Ці пристрої воліють близько 30% покупців. Незважаючи на незначні зовнішні відмінності, принципово це інший клас пристроїв, середня ціна на який становить 16 700 грн.

Електросамокати на третьому місці за популярністю, їх обирає майже кожен десятий покупець. Крім того, середня ціна на цей вид персонального транспорту порівняно невисока (15 000 грн), а навчитися їздити на ньому простіше простого.

Моноколеса, електровелосипеди і електроскутери поки залишаються дивиною для України. Для цього є ряд причин: моноколеса – порівняно складні в освоєнні; електровелосипеди залишаються вузьконішевим продуктом; а електроскутери в більшості вимагають наявності водійського посвідчення.

Гіроборди проти моноколес: який електротранспорт більш популярний в Україні

Довідка про компанію:

MOYO — мультиформатна мережа магазинів, що об'єднує стандартні роздрібні магазини та інтернет-магазин. Історія компанії почалася в 2009 році, коли був відкритий перший роздрібний магазин. На сьогоднішній день мережа MOYO налічує 45 магазинів і представлена ​​в 31 місті України. Клієнти можуть купити товар в роздрібних магазинах, а також оформити замовлення в інтернет-магазині www.moyo.ua.

Рубрика:
Авто

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: