fbpx
Сьогодні
17:57 22 Лип 2018

Для "полегшення життя": екс-радник 6 президентів США почав вирощувати марихуану

Колишній чільний радник 6 президентів США і в минулому республіканець Едвард Вайденфельд вдався до вирощування плантацій марихуани.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Коли у Вайденфельда діагностували хворобу Паркінсона, він несподівано дізнався, що марихуана полегшує життя пацієнтам із такою хворобою.

"Я вирощую марихуану, що допомогає, коли інші препарати безсилі. Я кажу про різні симптоми. Мене може зрозуміти будь-яка людина, яка потерпає від такої хвороби. Марихуана не тільки знімає нервоз, але й допомагає мені зосередитися. Вона допомагає мені жити повним життям", – розповідає успішний юрист Вайденфельд.

Вайденфельд разом із партнером по бізнесу створив компанію Fitomanagement і зареєстрував її у Вашингтоні, оскільки у федеральному окрузі Колумбія легалізували вирощування і використання марихуани в медичних цілях. На місяць Вайденфельд вирощує до 45 кг коноплі і продає у спеціалізовані аптеки. При цьому в минулому, у 1980-х роках, Вайденфельд боровся з марихуаною.

"Я поважав місіс Рейган і її кампанію "Просто скажи "Ні", але чим більше дізнавався про війну з марихуаною, тим більше розумів, що це просто боротьба більшості з певною меншістю. Я більше не вважаю себе республіканцем. Немає жодної розумної причини, щоб обмежувати доступ до марихуани", – запевняє екс-радник 6 президентів США.

У 25 штатах США використання марихуани дозволене в медичних цілях, при цьому в 9 із них – ще й у рекреаційних цілях. Обсяг легального ринку марихуани оцінюють у $11 млрд.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: