fbpx
Сьогодні
13:01 18 Лип 2018

Збірна Хорватії віддасть дітям всі гроші за ЧС-2018

Головний тренер збірної Хорватії Златко Даліч написав відкритого листа, в якому закликав політиків не піаритися за рахунок хорватських футболістів.

Про це передає Sport24.

"Я пишу ці рядки через важку ситуацію в Хорватії. Хорватія – це найбідніша країна в Євросоюзі, якою керують люди, що належать до організованої злочинності. Мільйони людей виїхали з Хорватії за останні 20 років", – пише він.

За словами тренера хорватів, пенсіонери в його країні не можуть забезпечити свої базові потреби, а молодь не може дозволити собі освіту, в той час як юридична система захищає великі капітали.

"Я прошу політиків і представників влади, що призвели людей до відчаю і бідності, триматися подалі від збірної Хорватії. Вам не раді в нашій роздягальні, ми не хочемо з вами фотографуватися і вести справи", – написав він.

У зв'язку з цим, вся команда пожертвує свої призові з ЧС-2018 хорватським дітям, а це 23 млн євро.

"Фонд профінансує дітям відпочинок на морі. Це найменше, що ми можемо зробити ", – йдеться в листі.

Чемпіонат світу виграла збірна Франції, яка обіграла у фіналі Хорватію (4: 2). Для Франції це друга перемога в історії. Вперше французи стали чемпіонами світу в 1998 році. Хорватія вперше в історії грала в фіналі світової першості.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: