fbpx
Сьогодні
11:25 13 Лип 2018

В Москві більше не хочуть витрачати гроші на балаган в ОРДЛО, - журналіст

Росія більше не намагається робити з окупованого Донбасу вітрину "руского міру" і витрачати значні кошти на його утримання.

Про це пише кореспондент "УНІАН" в Росії Роман Цимбалюк.

Так, повернення до Росії відомого пропагандиста Євгена Прилєпіна (Захар Прилєпін це його псевдонім) свідчить про те, що в РФ більше не хочуть витрачати на "ЛДНР".

"Так ось евакуація Жені Прілепіна з ОРДЛО свідчить про те, що Москві зовсім не хочеться витрачати гроші на цей балаган. В майбутньому вони будуть робити ще старанніше вид, що нічого не відбувається" , – пише журналіст.

Проте, багато в Донецьку навіть зраділи "висилці" Прилєпіна.

"Дратує Женя справжніх м'ясників своєю гарненькою показухою. Адже цей солдат "русского мира" міг постраждати в Донецьку тільки від неякісних наркотиків і фальсифікованого алкоголю. Всі рекламні ролики з його участю знімалися далеко від лінії зіткнення і ніякої загрози цій людині не несли", – пише Цимбалюк.

Та додає, що особливо Прилєпіна в Донецьку не хотів бачити лідер терористів "ДНР" Олександр Захарченко.

"Один з гауляйтеров Донбасу дуже ревнивий. Він вважає, що там може бути тільки один Захар, і це не Прилєпін", – написав на останок журналіст.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: