fbpx
Сьогодні
Відео 08:41 12 Лип 2018

Віда в ефірі російського ТБ вибачився за відео "Слава Україні"

Хорватський футболіст Домагой Віда вибачився перед росіянами у прямому ефірі за своє відео на підтримку України.

Це він сказав в ефірі федерального телеканалу Росія 24.

Хорватський футболіст Домагой Віда вибачився перед російськими вболівальниками за відеозапис, який він спільно з Огнєном Вукоєвичем зробив після перемоги над збірною Росії.

"Я зробив помилку. Я хочу ще раз вибачитися перед російськими людьми. Вибачте, це життя. Треба вчитися на помилках", – сказав Віда.

Нагадаємо, 7 липня збірна Хорватії здобула перемогу над російської збірної на ЧС-2018 в Росії. Колишні хорватські гравці ФК Динамо Домагой Віда (забив м'яч у ворота росіян) і Огнен Вукоєвич присвятили перемогу над Росією в ході ЧС-2018 Україна і київському клубу.

7 липня збірна Хорватія в серії пенальті обіграла Росію – і після матчу екс-гравець "Динамо" Віда, який забив гол в тому матчі, і скаут київського клубу Огнен Вукоєвич відсвяткували перемогу, записавши відеозвернення зі словами "Слава Україні!".

Дисциплінарний комітет ФІФА виніс попередження Віді, оскільки організація розцінила його звернення як політичний жест. Хорватський футбольний союз також попередив Вукоєвича про неприпустимість політичних послань під час ЧС-2018.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: