fbpx
Сьогодні
13:19 08 Лип 2018

В Росії хочуть покарати хорватського футболіста за слова "Слава Україні": побачили ознаки націоналізму

Російський депутат і член комітету Держдуми з фізичної культури, спорту, туризму і у справах молоді Дмитро Свищев запропонував покарати футболіста збірної Хорватії Домагоя Віду за слова "Слава Україні", сказані після матчу зі збірною Росії.

Про це повідомляє Спорт-Експрес.

За словами Свищева, слова хорватського футболіста можна розцінити, як прояв націоналізму і на них потрібно жорстко відреагувати і покарати спортсмена і його федерацію.

"Це чіткий прояв націоналізму – за висловлювання такого характеру як мінімум штрафують! Потрібно терміново підготувати відповідну заяву. Необхідно застосувати санкції не тільки до самого спортсмена, а й, на жаль, до федерації футболу Хорватії, як би ми до неї не ставилися", – заявив російський депутат.

Нагадаємо, після перемоги над Росією Віда разом з одним з помічників головного тренера збірної Хорватії кричали "Слава Україні" і присвятили свою перемогу "Динамо" Київ. Футболіст після цього заявив журналістам, що це був жарт.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: