fbpx
Сьогодні
08:30 10 Лип 2018

Окупанти під Маріуполем застосували гранатомети і БМП: поранено бійця ЗСУ

Протягом минулої доби на Донбасі один український військовослужбовець зазнав поранень.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил у Facebook.

Вчора ситуація на Сході України залишалася контрольованою: російські окупаційні війська гатили з БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Загалом вороги 23 рази відкривали вогонь по позиціях української армії.

На Попаснянському та Світлодарському напрямках окупанти обстріляли з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів райони біля Новозванівки, Світлодарського та Новолуганського.

На Донецькому напрямку під ворожий вогонь з БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї потрапили захисники Авдіївки, Невельського, Новотроїцького, Пісків та Опитного.

Найбільш напруженою ситуація була на Маріупольському напрямку, де вороги били по позиціях  біля Водяного, Лебединського та Широкиного з озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї.

В результаті один український військовий зазнав поранень.

10 липня російські найманці встигли 6 разів порушити режим припинення вогню. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї на Попаснянському та Маріупольському напрямках противник обстрілював позиції наших захисників біля Оріхового, Водяного, Широкиного та Лебединського.

"За поточну добу втрат серед українських військових немає. За уточненими даними розвідки російські окупанти втратили одного бойовика", – підсумували у штабі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: