fbpx
Сьогодні
12:20 06 Лип 2018

Порошенко заборонив використовувати міномети на час розслідування вибуху на Рівненському полігоні

Президент України Петро Порошенко вимагає надати йому наприкінці наступного тижня перші результати розслідування щодо вибуху міномета на Рівненському загальновійськовому полігоні.

Про це очільник держави заявив під час передачі Повітряним силам ЗСУ відремонтованого та модернізованого заводом літака Ан-26, повідомляє Еспресо.TV.

"Даю доручення на навчаннях до завершення розслідування зазначені міномети не застосовувати. Доповісти мені наприкінці наступного тижня про перші результати розслідування", – сказав він.

Порошенко також доручив Міністру оборони Степану Полтораку та голові Генштабу Віктору Муженку терміново розібратися в причинах трагедії та вжити вичерпні заходи, щоб такого не допустити знову.

Сьогодні, під час бригадних тактичних навчань з бойовою стрільбою на Рівненському загальновійськовому полігоні розірвало міномет, в результаті чого троє військовослужбовців загинули, ще дев'ять бійців зазнали поранень різних ступенів важкості.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: