fbpx
Сьогодні
13:40 02 Лип 2018

В Росії розпочався погром місцевих еліт, - журналіст

Російська влада почала зачищати регіональні еліти від потенційно нелояльних режиму президента Володимира Путіна.

Про це пише донедавна проклемлівський журналіст та блогер "Ель Мюрід".

"Регіональні барони стають об'єктом інтересу США. Настільки чітке протиставлення федеральних і регіональних груп дозволяло припустити, що метою санкцій є пошук тих владних угруповань, які можуть стати опорою трансформації Росії", – пише він.

За його словами, влада Росії вловила "звідки дує вітер" та почала масштабні чистки від потенційно нелояльних губернаторів, мерів, політиків.

"Сьогодні в Росії йде відвертий погром регіональних еліт – з кримінальними справами, зачистками і каральними експедиціями з Центру", – пише він.

За його словами, у третині регіонів РФ силовики готують масштабні кримінальні справи і практично жоден місцевий губернатор не може вважати себе в безпеці.

"Путін буде весь свій термін вирішувати одне-єдине питання: як саме він залишиться при владі після закінчення нинішніх шести років. Кількість злочинів, скоєних його режимом за роки його правління, просто не дають можливості піти цивілізовано", – пояснює блогер.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: