fbpx
Сьогодні
13:11 01 Лип 2018

У Чернігові 32 постраждалих внаслідок потопу розмістили в резервних приміщеннях

У Чернігові резервне приміщення надали 32-м постраждалим жителям підтопленого будинку по вулиці Текстильщиків, 23.

Про це повідомляється на порталі Чернігівської міської ради.

З них 26 людей, у тому числі 4 дитини, поселені в гуртожиток будівельного ліцею на вулиці Івана Мазепи.  Ще шістьом надані кімнати в Дитячому навчально-реабілітаційному центрі №2, що на проспекті Перемоги. Зазначається, що це дві родини, в одній із яких вагітна жінка, а в другій молода людина з хронічною хворобою, якою опікується бабуся.

"Виводили всіх, хто був у будинку. Тимчасовий прихисток запропонували всім хто там проживав, незалежно від прописки.  Кілька людей відмовилися, сказавши, що влаштуються самі. Решту жителів підвезли спеціальними автобусами і на 22.20 їх розміщення було вже завершене", – повідомив начальник відділу з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради Григорій Годун.

Також повідомляється, що сьогодні, 1 липня, число тимчасово переселених може збільшитися за рахунок жителів пошкодженого стихією приватного будинку по вулиці Декабристів 8-а.

Сьогодні стан будинку по Текстильщиків 23 продовжать комісійно оцінювати фахівці.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: