fbpx
Сьогодні
16:03 29 Чер 2018

Політв'язні: Клиха помістили до психіатричної лікарні

Фото 5.ua

Політичного в'язня Станіслава Клиха, який незаконно утримується в РФ, перевели з російської колонії в психіатричну лікарню.

Про це повідомила мати політв'язня Тамара Клих у коментарі телеканалу Прямий.

"На сьогодні я замовила розмову з ним, але вона не відбулася, тому що його відправили в психіатричну лікарню", – повідомила жінка.

Також мати Клиха повідомила, що під час останньої зустрічі з політв'язням адвокат зауважив значне погіршення його здоров'я.

Про погіршення стану здоров'я Станіслава Клиха раніше також заявляла перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко.

Політичного в'язня раніше вже поміщали в психіатричну лікарню російського міста Магнітогорська. Після чого стан здоров'я Клиха різко погіршився, він провів у комі шість днів.

В організації Amnesty International розповіли, що Клих пройшов насильницьке лікування в психіатричній лікарні, після чого змінилося його поведінка, а мати повідомляє про сліди тортур. Правозахисники вважають, що до Клиху застосували методи "радянської каральної психіатрії", щоб зломити волю.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: