fbpx
Сьогодні
Погляд 08:57 26 Чер 2018

"Труни підуть тисячами з України в РФ": відповідь терористу Стрєлкову

Аналізуючи слова Ігоря Стрєлкова, одного з терористів «ДНР», про те, що «прямий збройний конфлікт між РФ і Україною неминучий, і треба підходити до цього прямо і відкрито», варто відзначити, що РФ програє цю війну.

У разі широкомасштабного наступу РФ на Україну Путін вже не зможе приховувати «їхтамнетов», як він робить це протягом 4-х років. Для вторгнення йому будуть потрібні вже всі ресурси армії. Це будуть великі втрати серед російських військових. Труни підуть тисячами з України в РФ.

Не варто забувати про те, що Путін під приводом «руського миру» намагається відновити Радянський союз. Наслідки «руського миру» назавжди відбило українському суспільству полювання «злиття з братнім народом» Росії.

На даний момент РФ розуміє, що її широкомасштабне вторгнення в Україну призведе до жорстокої війни, війни за кожен будинок і не тільки на сході, а в цілому по всій території країни.

Якщо ще в 2014 році українська армія була майже зруйнована, то зараз це вже не просто патріоти, а й професіонали своєї справи, яких загартувала війна.

На початку російсько-української війни, українці показали безліч прикладів як без можливостей і ресурсів можна перемогти ворога. За всі ці роки армія України піднялася на високий рівень, зміцнилося морально-психологічний стан військовослужбовців, зросла і зміцнилася обороноздатність армії. На сьогоднішній день в українській армії стало більше ресурсів і можливостей для оборони кордонів. Ніяких надій на розвал армії або навіть на масову здачу в полон, як сподіваються в РФ, і мова не може йти. У порівнянні з росіянами, які воюють за гроші на чужій території, українці захищають свою землю від навали ворогів.

Сама ідея мобілізації російського населення для війни в Україні та величезні жертви, які готовий понести Путін заради завоювання України взагалі не популярна в РФ. Росіяни не готові ставати гарматним м'ясом в реальній війні, вистачає і так «їхтамнетов», яких навіть нормально поховати не в силах.

Зараз в РФ інші складності, вона обкладена з усіх боків санкціями. У разі великої війни ставки зростуть і санкції будуть ще більш запеклі і посилені, а паралізована економіка РФ буде наглухо убита. Путін не хоче визнавати або навіть усвідомлювати своє вже поразку на Донбасі.

Сергій Палков

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: