fbpx
Сьогодні
22:25 24 Чер 2018

Еко-дія: в Маріуполі борються із забрудненням пластиком

Маріупольців познайомили з безкоштовною екоальтернатівою поліетиленовим пакетам, яка допоможе зберегти навколишнє середовище.

Про це передає MRPL.CITY.

У центрі Маріуполя знову була проведена акція #НЕпластік: активісти громадського союзу «Зелений центр Метінвест» закликали городян відмовитися від полімерних пакетів, замінивши їх безпечними і стильними екосумками.

НЕпластик

Щодня ми використовуємо поліетиленові пакети в неймовірній кількості, при цьому користуємося ними в середньому 12 хвилин – для побутових цілей. Зате в надрах сміттєвого полігону вони "живуть" – 400 років. Пластик вже визнаний небезпечним у 40 країнах світу.

Городяни з посмішкою реагували на подаровані екосумки і погоджувалися, що пора позбавлятися від величезної кількості всіх видів пластику, який міцно увійшов в наше життя, або хоча б стримати його кількість.

НЕпластик

Активісти громадської спілки «Зелений центр Метінвест» запрошують маріупольців і далі приєднуватися до акції #НЕпластік і замінити небезпечний для навколишнього середовища пакет на стильну і безпечну екоторбу.

Це не тільки допоможе менше забруднювати екологію, а й заощадить кошти, які людина витрачає на покупку поліетиленового пакета в магазині.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: