fbpx
Сьогодні
08:30 02 Чер 2018

Як в провінціях "ДНР" деребанять гуманітарну допомогу

Пропагандистські ЗМІ не втомлюються говорити, що Російська Федерація постійно поставляє на Донбас гуманітарну допомогу. Чергові білі фури з продуктами першої необхідності, ліками, дитячим харчуванням і різними товарами щомісяця поставляють з Росії жителям «звільненій» частині Донбасу.

Шквал, буря емоцій обурення в черговий раз накрили соціальні мережі. Жителі окупованого Новоазовська задаються питанням, куди за фактом дівається гуманітарна допомога, яку з РФ щомісяця надсилають нужденним.

Де як не в соціальних мережах людям, які проживають на окупованих районах Донбасу висловлювати своє невдоволення, адже хіба мають право голосу жителі «ДНР» висловлювати свою думку вголос, на адресу «влади» «народної вільної республіки».

Жителі Новоазовська скаржаться, що не отримують гуманітарну допомогу вже досить давно. Люди, які страждають від нестачі продуктів навіть першої необхідності не мають найменшого уявлення, де і як вони повинні отримувати гумдопомогу. Своїми думками і переживаннями вони діляться в соціальних мережах. Один з жителів пише, що знає схему деребану гумдопомоги, що він ще пам'ятає слова самого Мотороли, який говорив про те, як в «ДНР» розкрадають гуманітарну допомогу. «Весь поділ відбувається за домовленістю через російське МНС, і розподіляється через офіційні структури – міністерства Республіки, нібито в соціальні установи і пільговикам, а для інших жителів створені пункти роздачі, але вони навіть не знають місцезнаходження цих пунктів».

Ще один пише, що часто бачить гуманітарку на ринках і в магазинах Новоазовська, ну і не тільки і передбачає: «Все по-хитрому роблять. У магазинах своїх чиновники продають вашу гумдопомогу і на ринках. І я можу з упевненістю сказати, що гуманітарка доходить тільки до великих міст – Донецьк, Луганськ, а провінції взагалі повинні самі виживати і не думати, що навіть є гуманітарна допомога».гумконвой

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: