fbpx
Сьогодні
20:21 01 Чер 2018

Спецоперація СБУ: слідство отримало список 47 потенційних жертв

Фото gp.gov.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що у результаті спецоперації СБУ з інсценуванням вбивства журналіста Аркадія Бабченка було отримано список 47 потенційних жертв.

"У результаті цієї оперативної комбінації слідство отримало список з 47 осіб, які могли бути наступними жертвами терористів. Переважно, це – відомі українські та екс-російські журналісти", – заявив Луценко на своїй сторінці в Facebook.

За словами очільника Генпрокуратури, усіх осіб з "замовного списку" проінформували про небезпеку, наразі організовується їхній захист.

Луценко наголосив, що без інсценування вбивства Бабченка та затримання організатора замаху Бориса Германа ці дані неможливо було отримати.

"Затримання Г. до теракту не знешкодило би загрозу всім цим людям. Імітація вбивства давала можливість отримати додаткову інформацію про список і про замовника", – сказав Луценко.

Генпрокурор додав, що під час розслідування замаху на життя Бабченка було отримано важливі докази зв'язків організатора вбивства з російськими спецслужбами, про що буде поінформовано пізніше.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Чому при розслідуванні замаху на життя Бабченка слідство вдалося до імітації вбивства? 1. Така імітація передбачена ст…

Posted by Юрій Луценко on Friday, June 1, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: