fbpx
Сьогодні
17:58 31 Тра 2018

Суд назвав прізвище організатора вбивства Бабченка

Фото Reuters

Шевченківський районний суд міста Києва назвав прізвище можливого організатора вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка. Ним виявився Б. Л. Герман.

Про це повідомляється на сторінці суду в Facebook.

"На розгляд до Шевченківського районного суду міста Києва надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо Германа Б. Л.", – йдеться у повідомленні.

На розгляд до Шевченківського районного суду міста Києва надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді…

Posted by Шевченківський районний суд міста Києва on Thursday, May 31, 2018

Запобіжний захід затриманому нібито організатору вбивства Бабченка обиратимуть у закритому режимі. Про це повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська в коментарі телеканалу "112 Україна".

Водночас поширюється інформація, мовляв затриманий Б. Герман – це насправді київський підприємець, якого нібито підставили в СБУ.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook журналіст Володимир Бойко.

"Замовником "вбивства" журналіста Бабченка СБУ оголосила київського підприємця, який постачає товари для потреб Міністерства оборони України, колишнього помічника-консультанта народних депутатів України Михайла Гончарова (V скликання) та Ігоря Плохого (VІ скликання). Сам підозрюваний Герман стверджує, що до нього звернувся співробітник Департаменту контррозвідки СБУ та попрохав допомогти викрити ворожого агента. Будучи залежним від СБУ як підприємець, який здійснює поставки для потреб Збройних Сил, Герман погодився й передав гроші, отримані від куратора з ДКР, "кілеру" (як ми тепер знаємо, він також був агентом СБУ). Герман назвав слідству прізвище співробітника СБУ, який попрохав його передати гроші, та номер його телефону", – заявив журналіст.

Замовником «вбивства» журналіста Бабченка СБУ оголосила Германа Бориса Львовича, київського підприємця, виконавчого…

Posted by Volodymyr Boiko on Thursday, May 31, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: