fbpx
Сьогодні
11:57 30 Тра 2018

Елтон Джон став першим пацієнтом київського медцентру "100% життя"

В Київі мережа ЛЖВ відкрила неприбутковий медичний центр "100% життя" і її першим пацієнтом став Елтон Джон.

Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун на сторінці у Facebook.

Як зазначає посадовець, при зустрічі з Елтоном Джоном, який приїздив на "Кураж-Базар" минулих вихідних, вони обговорювали низку актуальних для України проблем.

Крім того, зачепили питання боротьби з ВІЛ/СНІДом.

"Україна трансформується, зокрема систему охорони здоров'я, і все це під час постійної боротьби з ворогом на наших кордонах. Проте зміни йдуть і з одним із прикладів сер Елтон Джон мав нагоду познайомитися особисто. Сьогодні він став клієнтом першого в Україні неприбуткового медичного центру "100% життя", який відкрила в Києві пацієнтська організація Мережа ЛЖВ", – йдеться у повідомленні.

Як зазначає Супрун, центр надаватиме медичну допомогу нової для України якості, як ВІЛ-позитивним пацієнтам, людям з груп ризику, та іншим киянам.

"Це заклад, який є інклюзивним та відкритим простором, який має на меті стати прикладом моделі, коли в центрі уваги є пацієнт. І це також приклад результату, який дає сильний громадянський рух в країні та відкрита до співпраці та змін держава", – написала очільниця МОЗ.

У центрі працюють лікарі сімейної практики, тож можна підписати декларацію зі своїм сімейним лікарем. Також є вузькі спеціалісти й можливість здати різні категорії аналізів.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: