fbpx
Сьогодні
14:03 26 Тра 2018

Ліга чемпіонів в Києві: прикордонники не впустили 4 ультрас із Росії

На Чернігівщині на кордоні з Білоруссю співробітники Держприкордонслужби відмовили у пропуску в Україну чотирьох ультрас російського футбольного клубу "Торпедо".

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Росіяни віком від 21 до 28 років перетинали кордон в пункті пропуску "Нові Яриловичі" автомобілем "Форд". Виходячи з оцінки та аналізу ризиків відносно даних громадян провели заходи з додаткової перевірки. Чоловіки не могли чітко повідомити мету своєї подорожі в Україну і не мали підтверджуючих документів, також прикордонники встановили, що вони відносяться до ультрас російського ФК "Торпедо" (м. Владимир). Крім того, у ході спільного з представниками митниці огляду в них було знайдено символіку з агресивними елементами зображення фанатів – ультрас футбольного клубу", – йдеться у повідомленні.

За результатами перевірки громадянам Росії відмовлено в пропуску через державний кордон та повернуто зворотно. По даному факту поінформовано взаємодіючі органи.

Торпедо

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: