fbpx
Сьогодні
16:16 21 Тра 2018

Окупанти атакували Південне: двоє бійців ЗСУ загинули, у ворога значні втрати

Фото Reuters

Російські диверсанти атакували населений пункт Південне, внаслідок чого двоє бійців Збройних сил загинули.

Про це повідомляє штаб ООС.

"Сьогодні, 21 травня, близько 5 ранку, на південній околиці даного села була виявлена диверсійна група противника у кількості до 10 чоловік. Протидиверсійний резерв бригади висунувся на перехват ДРГ, зупинивши її просування та відкинувши ворога від позицій захисників України", – йдеться у повідомленні.

В результаті зіткнення ворог поніс значні втрати і, прикриваючись шквальним мінометним вогнем своїх батарей, змушений був відійти.

"На жаль, під час боєзіткнення від вогню ворога загинули двоє наших побратимів. Один з них – командир протидиверсійної групи Андрій Маслов" – пише штаб.

Осколкові поранення отримали також 4 військовослужбовці, які зараз перебувають у госпіталі, де їм надається кваліфікована медична допомога.

"Противник, наляканий початком Операції Об'єднаних Сил, активізувався по всіх напрямках, уздовж всієї лінії зіткнення. Зведення рясніють повідомленнями про боєзіткнення та численні обстріли, в тому числі, цивільних мешканців", – констатує штаб.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: