fbpx
Сьогодні
09:24 21 Тра 2018

Німецький канал звинуватили у расизмі, назвав дружину принца Гаррі "екзотичною"

Фото Reuters

Німецький телеканал ZDF отримав звинувачення у расизмі через те, що коментатори королівського весілля занадто акцентували увагу на зовнішності Меган Маркл.

Про це повідомляє DW.

Глядачі та журналісти звинуватили німецьку суспільну телекомпанію ZDF у расизмі під час коментування трансляції весілля британського принца Гаррі та Меган Маркл.

Їх обурило, що коментатори телеканалу, говорячи про Меган Маркл і деяких гостей, неодноразово використовували щодо їхньої зовнішності слово "екзотичні".

DW наводить декілька прикладів сумнівних висловів з боку коментаторів весілля:

"Меган завжди хотіла мати родину ляльок Барбі, але там були лише білі та чорні сім'ї Барбі [а не змішані]".

Питання: "Хіба це не дреди у матері Меган?" Відповідь: "Це кучеряве волосся, яке було дещо розпрямлене, так само, як Меган, напевно, робить постійно".

"Хор співав приголомшливо чорняво".

"Вікторія Бекхем приїхала на цю подію так, як ніби це була зустріч з гінекологом, і з її макіяжем вона схожа на сімейку Аддамс".

Також глядачів обурило порівняння Меган Маркл із відомими жінками, які були запрошені на свято, – Амаль Клуні та Вікторією Бекхем, у контексті того, що всі три мали успішну кар'єру, перш ніж виходити заміж за відомих чоловіків.

Тим самим, зробивши докір у бік Маркл.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: