fbpx
Сьогодні
18:17 21 Кві 2018

Уряд почує регіони? Запроваджено новий формат співпраці

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман започаткував новий формат співпраці з регіонами, який передбачає відкриті дискусії голів облдержадміністрацій з членами Кабміну з найактуальніших для кожного регіону питань.

Про це повідомляється у прес-центрі Урядового порталу.

Сьогодні відбулася перша подібна зустріч за участі профільних міністрів та голів Київської, Вінницької, Харківської та Одеської ОДА.

Прем'єр-міністр висловив незадоволення рівнем співпраці з регіонами і запропонував новий формат, який дозволить максимально швидко вирішувати проблеми, які стоять перед владою, у тому числі, в рамках повноважень на місцях.

"Ми ставимо собі завдання: розвиток економіки. А завдання регіональної влади – примножити ресурси, які ми передали, створювати бізнес-клімат, вести серйозну детінізацію, аби люди відчували зростання заробітних плат. Ми реалізуємо системні зміни – в освіті, медицині, енергетиці, енергоефективності. Хотіли б, аби на місцях була також скоординована робота", – зазначив Гройсман.

Він наголосив, що потрібно, щоб стратегічні документи були синхронізовані з регіональними програмами, й подібні зустрічі з міністрами допоможуть досягти нового рівня взаємодії, коли можна вирішувати проблеми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: