fbpx
Сьогодні
10:08 13 Кві 2018

Обстріл "Київміськбуду" з гранатомета кваліфікували як хуліганство

Обстріл будівлі "Київміськбуду" з бойового гранатомета кваліфікували за статтею про хуліганство.

Про це повідомила речник Головного управління Нацполіції у Києві Оксана Блищик в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Із місця події вилучили металеві рештки вибухового пристрою, щоб відправити їх на експертизу. Перші висновки вибухотехніків за слідами вибуху, за тими матеріалами, які ми зібрали на місці події, – що стріляли все-таки з гранатомета. Всі першочергові слідчі дії на цей момент проведені", – сказала вона.

Блищик також підкреслила, що на місці події були записи з камер відеонагляду і вони будуть долучені до матеріалів кримінального провадження у встановленому законодавстві порядку.

"Правоохоронці уже переглянули записи відеореєстратора автомобіля, який стояв неподалік – там якраз момент влучення снаряду в будівлю зафіксований", – додала речниця поліції.

За її словами, поліція розпочала кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України ("Хуліганство").

"У результаті розслідування і затримання людей, які скоїли це правопорушення, може, буде інша правова кваліфікація цієї події, якщо будуть встановлені інші мотиви", – додала вона.

Як повідомлялося, сьогодні близько 2 години ночі у Печерському районі Києва невідомий вистрелив із гранатомета у будівлю, у якій розміщений ресторан "Хмелі-Сунелі" та відділ продажу "Київміськбуду".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: