fbpx
Сьогодні
16:05 09 Кві 2018

Компанії російського олігарха Дерипаски загрожує дефолт через санкції США

Фото: rusal.ru

Акції компаній російського олігарха різко обвалилися після введення санкцій США.

Акції компанії «Русал» російського олігарха Олега Дерипаски на Гонконгській фондовій біржі впали на 46,9%, а цінні папери En+ втратили 22,8% у перший день торгів після введення санкцій Міністерства фінансів США. Про це повідомляє російський Інтерфакс.

Раніше в понеділок «Русал» на тлі падіння акцій на 40%, попередив, що санкції можуть призвести до технічних дефолтів по ряду кредитних зобов'язань, а також негативно вплинув на розвиток бізнесу.

При цьому в компанії відзначили, що мають намір виконувати всі зобов'язання, які існують на даний момент. Публікація річного звіту компанії може бути відкладена, йдеться в повідомленні.

«Русал» – російська алюмінієва компанія, один з найбільших в світі виробників первинного алюмінію і глинозему. Сумарна потужність всіх заводів компанії з виплавлення алюмінію – 4,3 млн тонн, з випуску глинозему – 11,5 млн тонн.

Як повідомлялося, США ввели санкції проти олігархів із «кремлівського списку»: це переважно олігархи і чиновники, на думку Мінфіну США, пов'язані з президентом РФ Путіним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: