fbpx
Сегодня
Видео 08:03 07 Апр 2022

Киевщина: Бородянка является одним из самых разрушенных российскими захватчиками городов

English version here

Фото: З відкритих джерел

Бородянка є одним з найбільш зруйнованих міст у Київській області

Про це міністр внутрішніх справ Денис Монастирський розповів під час престуру, організованого МВС для представників українських та іноземних ЗМІ.

«Наразі місто Бородянка – це одне з найбільш зруйнованих міст Київської області.

Місцеві жителі розповідають про те, як літаки у перші дні війни заходили та ракетами з низької висоти обстрілювали ці будинки», зазначив міністр.

«Рятувальники приїхали відразу після вибуху будинку (однієї з багатоповерхівок – ред.), почали розбирати…проте ворог почав обстрілювати рятувальників…

Рятувальники на наступний день знову повернулися і знову почали продовжувати розбори завалів. І можна було врятувати тих людей, які були під цими завалами…

Проте рятувальники були знову обстріляні й після цього не мали доступу до цього місця. Ми розуміємо, що зараз вже живих людей тут не залишилося», розповідали місцеві жителі.

Також Монастирський наголосив, що те, що коїли росіяни у Бородянці – черговий злочин проти людяності, адже в місті нема жодного військового об'єкту.

Як повідомляла Рубрика, Національна поліція України відкрила «гарячу лінію» для родичів загиблих внаслідок військових дій Російської Федерації.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: