fbpx
Сьогодні
Відео 08:03 07 Кві 2022

Київщина: Бородянка є одним з найбільш зруйнованих російськими загарбниками міст

English version here

Фото: З відкритих джерел

Бородянка є одним з найбільш зруйнованих міст у Київській області

Про це міністр внутрішніх справ Денис Монастирський розповів під час престуру, організованого МВС для представників українських та іноземних ЗМІ.

"Наразі місто Бородянка – це одне з найбільш зруйнованих міст Київської області.

Місцеві жителі розповідають про те, як літаки у перші дні війни заходили та ракетами з низької висоти обстрілювали ці будинки", зазначив міністр.

"Рятувальники приїхали відразу після вибуху будинку (однієї з багатоповерхівок – ред.), почали розбирати…проте ворог почав обстрілювати рятувальників…

Рятувальники на наступний день знову повернулися і знову почали продовжувати розбори завалів. І можна було врятувати тих людей, які були під цими завалами…

Проте рятувальники були знову обстріляні й після цього не мали доступу до цього місця. Ми розуміємо, що зараз вже живих людей тут не залишилося", розповідали місцеві жителі.

Також Монастирський наголосив, що те, що коїли росіяни у Бородянці – черговий злочин проти людяності, адже в місті нема жодного військового об'єкту.

Як повідомляла Рубрика, Національна поліція України відкрила "гарячу лінію" для родичів загиблих внаслідок військових дій Російської Федерації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: