fbpx
Сьогодні
Спецпроєкт 13:55 09 Гру 2020

Гайд кращими парфумами: топ-6 ароматів цієї зими

Парфуми носять усі, а ті, хто не носить — просто ще «не зустріли свої ті самі». Для парфманіяків і не тільки «Рубрика» склала добірку ароматних новинок Parfum Buro, які ви точно захочете знайти під ялинкою цьогоріч

English version here

Якщо з новорічних клопотів ви бажаєте лише охолодити ігристе і бути розкішною, то початок грудня — саме час задуматися про новорічні подарунки близьким і собі коханій. Адже подарунки потрібно вибирати та дарувати із задоволенням — а яке може бути задоволення, якщо у переддень свята ви відчайдушно носитеся по ТЦ в надії дістати хоч щось придатне і втішаєте себе славнозвісним «дороге не дарування»? Щоб ви не влаштовували виснажливих тіло і фантазію last-minute марафонів магазинами, ділимося ідеями 6 парфумів, які приємно як дарувати, так і одержувати як новорічний презент.

1. Pimiento

Parfum Buro

Для кого:

Та для кого завгодно. Хоч для подруги, хоч для бойфренда, хоч для себе. Цей аромат древісний і чуттєвий, а головне — унісекс. Теплий, пряний Pimiento зігріє не гірше за горнятко глінтвейну цього Різдва. У головних ролях тут виступають шафран і перець чилі, а в саме серце б'ють імбир і ожина на базі з древісних нот з контрастним льодом.

2. Sedley

Parfum Buro

Для кого:

Для тих, кому потрібен ковток свіжого повітря і для любителів акватики в парфумерії. А в сезон грудневих лихоманок рекомендований всім і кожному. Sedley це як немов ви безтурботно смакуєте м'ятний джулеп на палубі яхти, яка все віддаляється від берега, залишаючи позаду сумбурний 2020. Бадьорить і тонізує, як borjomi вранці 1-го січня. У цьому флаконі дивовижної краси історія: водні ноти, бергамот, м'ята, есенція лаванди, сонячні ноти, сандалове дерево, білий мускус і ладан.

3. Lavande Romaine

Для кого:

Для тієї самої вашої подруги, яка вічно сумує за літом, заперечує настання холодів і оплакує свою невдалу відпустку в Провансі. Лишень порине в ароматну хмарку Lavande Romaine й ось уже вона немов би в білому сарафані та з засмаглими плечима їде на велосипеді з кошиком повз поле запашної лаванди назустріч Жакмюсові. За правильні асоціації відповідають лаванда, бутони чорної смородини, блакитний кедр і білий мускус.

4. Night Flow

Parfum Buro

Для кого:

Для тієї, що сумує за вечірками та приводом надіти високі шпильки. Для найбільш сміливої, яскравої та динамічної дівчини, яку ви знаєте і ми не здивуємося, якщо це ви самі. Неймовірна ритмічна композиція спокусливого Night Flow — це розповідь про мерехтливі вогні міста у вікні таксі, яке везе тебе на вечірку, блиск в очах, поцілунок опівночі й танці всю ніч. Аромат відкривається шафраном, малиною і рожевим перцем, а слідом йде в османтус, давану та арабський жасмин. У базі — амбра, шкіра і відтінки бальзаму Толу.

5. Rose Millesimee

Parfum Buro

Для кого:

Для мами, у якої в парфумерній шафі розквітає розарій або просто для любительок злегка вінтажних, але чуттєвих ароматів. Авторка парфуму неначе просто у флаконі зібрала букет з троянд Центифолії, який ви зможете носити з собою навіть пробираючись крізь снігові замети післясвяткового зимового мегаполіса. Солодкий аромат приховує в собі спеції, зацукроване яблуко, болгарську троянду і білий мускус.

6. La Belle Saison

Parfum Buro

Для кого:

Сувенір для тих, хто, встигнуть лише відгриміти новорічні салюти, вже чекає весну. Квітковий La Belle Saison рекомендується носити в морози, як нагадування про те, що ми все-таки перезимуємо. Хоч флакон і нагадує чарівливо красиву золоту ялинкову прикрасу, склад у нього справді весняний: квітка абрикоса і рожевий перець, в серці — мімоза, апельсиновий цвіт і конвалія, базові ноти — сандал, мускус, ладанник і лабданум. З таким ароматом від Parfum Buro ви вже напевно відтане після зими. А ще можна вже уявляти, як ви, оповита цими запахами природи, що прокидається, відправляєтеся в подорож до Італії — адже так сміливіше будуються плани на 2021.

Реклама на сайті "Рубрика"

4617

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: