fbpx
Сьогодні
еРубрика 14:15 14 Лют 2022

Кібер-кохання: ТОП-10 гаджетів для закоханих

Майбутнє ближче, ніж здається. Сьогодні, навіть знаходячись на відстані, ви все одно можете засинати разом зі своїм партнером, відчувати його обійми і навіть… займатися сексом.

English version here

У чому проблема?

Закоханим часто хочеться якомога більше часу проводити одне з одним. Але в реальності зробити так, щоб бути постійно поряд, неможливо (та й, чесно кажучи, для здорових відносин не завжди й треба). Втім, у моменти радості, суму, а часто й без причини, просто торкнутися коханої людини, почути її серцебиття, відчути необхідну підтримку та любов — справжня необхідність. 

Ще гірше, коли стосунки за різних причин переходять у формат "на відстані" на більш тривалий час. Відрядження, навчання, робота в іншому місті або навіть за кордоном… Останнім часом ще й і численні карантини додалися. Як тут не впадати у відчай: "Кохана\ий, агов! Ти ще мене відчуваєш?" 

Яке рішення?

На щастя, завдяки технологіям і невтомним генераторам ідей, на ринку повно винаходів, які дозволяють парі мати надихаючі моменти єднання, незважаючи на кордони й кілометри. Спойлер — ні, це не телефонні розмови!

Розробники гаджетів постаралися на славу і винайшли різного роду пристрої, які роблять стосунки на відстані не тільки прийнятними, а й захоплюючими. У День Святого Валентина "Рубрика" підготувала для вас огляд найкращих з цих гаджетів. Вони допомагають закоханим мати контакт одне з одним і отримувати від цього позитивні емоції. Ось 10 дивних, але чудових винаходів для стосунків на відстані. 

Лампа кохання: додай світла

гаджети для закоханих

Завдяки "Friendship Lamps" життя партнера можна освітлити одним дотиком. Коли лампи під'єднано одну до одної через Wi-Fi, торкання до однієї лампи запалює іншу, незалежно від того, наскільки ви віддалені один від одного.

  • Як це працює?

Кожен із партнерів може обрати власний колір, або ж можна самостійно вигадати значення різним кольорам, щоб одним дотиком надсилати повідомлення без слів. Наприклад, червоний може означати "Я тебе цілую", синій — "Я сумую за тобою", а зелений — "Я думаю про тебе".

Який би колір ви не вибрали, лампа буде світитися ним, а потім згасати протягом 30 хвилин, якщо колір не змінить партнер на іншому боці зв'язку. 

Зручний технічний момент, який нам подобається в цих лампах: вони мають роз'єми USB, що робить їх універсальними, тому їх можна використовувати у будь-якій точці світу, не хвилюючись про адаптери для розеток.

Шалене серце: відкрий скриньку кохання

гаджети для закоханих

Ви колись замислювалися про те, як круто було б надсилати текстові повідомлення своєму партнерові так, щоб він міг відкрити їх як подарунок? Такий гаджет теж існує! Це концепція Spinning Heart Messenger від "LoveBox". 

  • Як це працює?

Коли скринька кохання отримує повідомлення, її об'ємне червоне серце починає шалено обертатися, доки ваш візаві не відкриє кришку, щоб це повідомлення прочитати. Сповіщення безшумне — без дратівливих вогників чи звукових сигналів. У відповідь можна просто вручну розкрутити серце, і дощ цифрових валентинок відправиться назад. На додаток до повідомлень "Black & White Lovebox" може відображати емодзі, а версія "Color & Photo" може показувати малюнки й світлини. 

Парні браслети: забудь про відстань

гаджети для закоханих

Особливо у стосунках на відстані та під час розлуки бракує фізичного зв'язку. Вібраційний браслет для пар від Bond Touch дозволяє практично "доторкнутися" до партнера.

  • Як це працює?

Коли ви торкаєтеся свого браслета, браслет вашого партнера вібрує та сигналізує світлом. Ви можете торкнутися браслета до 10 разів поспіль, надсилаючи індивідуальні "сенсорні повідомлення" та навіть користуючись власним кодом (скажімо, три натискання можуть означати "Я люблю тебе"). 

Браслети підключаються через мобільний додаток Bond-Touch за допомогою Bluetooth і Wi-Fi. Ще одна чудова особливість цих браслетів — Bond Touch працює до 4 днів від однієї зарядки. А ще вони водонепроникні, тому їх можна не знімати навіть у ванній. 

Подушка "Pillowtalk": не спи на самоті

гаджети для закоханих -5

Порожнє ліжко засмучує у стосунках на відстані ще більше. "Pillowtalk" дає змогу відчути серцебиття та рух коханої людини в режимі реального часу вночі, наче ви спите разом.

  • Як це працює?

"Pillowtalk" насправді не говорить, а стукає — дозволяє чути стукіт улюбленого серця. Спочатку девайс складався зі спеціальної подушки та ремінця на пояс. Коли партнер одягав перед сном ремінець, подушка починала ніжно мерехтіти і ставала теплою.

Наразі гаджет трохи модернізували. Тепер "Pillowtalk" складається з мобільного додатка, браслета та динаміка, який кладеться під подушку. Браслет з'єднується з дінамиком під подушкою вашого партнера, щоб передавати ваш пульс і рухи, і навпаки. Результат: у вас з'являється ілюзія, що ви разом в одному ліжку… Що може бути романтичнішим?

Стильні обручки: я знаю, що ти поруч

гаджети для закоханих -5

6000 років тому люди почали носити обручки на безіменному пальці, вважаючи, що   вена Vena Amoris безпосередньо пов'язана з серцем і таким чином каблучки з'єднують два серця. А сьогодні розумні обручки "HB Ring" можуть з'єднувати люблячі серця на будь-якій відстані.

Розумні каблучки для закоханих здатні транслювати пульсуючі рухи серцебиття партнера, навіть якщо той перебуватиме за тисячі кілометрів. Обручки виконані з нержавіючої сталі, мають вологонепроникну та стійку до подряпин оболонку з сапфірового скла, а також оснащені датчиком, що фіксує пульс.

  • Як це працює?

Двічі торкніться своєї каблучки, і вона блимне один раз. Це означає, що запит надіслано. Протягом 5-12 секунд ви побачите й відчуєте серцебиття свого партнера в реальному часі. Відповідний додаток на телефон, доступний 28 мовами, є в Apple Store і Google Play. 

Обручка вірності для любителів серіалів: не вмикай без мене

гаджети для закоханих

Бренд "Cornetto", який спеціалізується на морозиві (так, ви все прочитали правильно), не так давно випустив гаджет для пар, які разом дивляться серіали. Якщо у вас все серйозно — і одне з одним, і з серіалом — то партнер може образитися, якщо ви подивитеся нову серію без нього. Навіть якщо ви тимчасово на відстані одне від одного.

  • Як це працює?

Аби цього не допускати, "Cornetto" пропонує спеціальні каблучки, синхронізовані з популярними стримінговими сервісами. Тепер ніхто з вас не зможе зірватись і подивитися потайки новий епізод, а потім імітувати інтерес під час спільного перегляду. Непідкупна спеціальна програма просто заблокує відеоресурс.

Гасло, під яким створювали цей девайс звучить так: "Нехай у ваших стосунків буде більше одного сезону". 

Розумна сорочка: обійми мене й не відпускай

гаджети для закоханих

Розумні годинники та вібраційні браслети вже звучать досить приголомшливо, але віртуальні обійми? Чи можливо таке уявити? Британська "Cute Circuit" стала першою компанією, яка використовує технологію для одягу, що відтворює обійми віддалено. Навіщо? Щоб сумуючи за коханою людиною, можна було відчути її поруч. 

  • Як це працює?

"Hug Shirt" справді дозволяє обійматися на відстані. Цей одяг має виділені сенсорні зони та вбудовані датчики, які фіксують силу, тривалість і місце дотику, а також актуатори, які відтворюють відчуття дотику. "Hug Shirt" з'єднується з вашим смартфоном через Bluetooth і в окремому додатку "записує" обійми. Майже так само, як можна "записати", тобто завантажити, фільм на смартфон. Потім ці дані передаються мережею до телефону вашого партнера, а звідти — на його парну сорочку.

Якщо у вас немає "Hug Shirt", але ви знаєте, що у вашого партнера вона є, ви все одно можете надіслати йому обійми, створивши їх за допомогою однойменної програми. Вони будуть доставлені ​​на "Hug Shirt" вашої коханої людини практично миттєво!

Сорочка для обіймів має дизайн унісекс, а її виробництво є екологічним і засновано на безвідходній технології. Погодьтеся, це неабиякий плюс для екологічно свідомої пари.

Пристрастний Кісінджер: поцілунки на відстані

гаджети для закоханих -5

Якщо ви вважаєте, що спілкування в Інтернеті не дотягує до реального, навіть якщо відбувається по відеозв'язку, ви не самотні. Винахідники постійно працюють над новими способами взаємодії людей в Інтернеті, а фізичного аспекту майже завжди бракує. Дослідник штучного інтелекту в Сінгапурі Хуман Самані розробив робота, який може імітувати й передавати поцілунок, привносячи додаткову нотку близькості у стосунки на відстані або навіть у відеоігри. 

  • Як це працює?

Самані дав прізвисько своєму винаходу — "Кіссінджер". Цей девайс має вигляд мультяшної свинки, забезпеченої язиком і силіконовими губами. Продається він в парі. Щойно один цілує свого "Кіссінджера", парний "Кіссінджер" починає повторювати його рухи.

При цьому девайс ще й здатен вчитися — робот запам'ятовує, як людям подобається цілуватися. Розробник каже, що в майбутньому це допоможе покращити продукт.

Камера-прикраса: давай дивитися на світ разом

гаджети для закоханих

"FrontRow" — камера у вигляді кулона з ланцюжком, який носиться на шиї та дозволяє робити знімки, записувати відео вручну або автоматично протягом усього дня, є чудовим гаджетом для пар, які перебувають у стосунках на відстані. Девайс дозволяє вам вести пряму трансляцію, записувати відео та фотографувати, тож ви можете легко ділитися своїм життям зі своїм партнером. Головне — не перегинати з цим палицю. 

  • Як це працює?

Потрібно завантажити програму "FrontRow", а потім створити пару між пристроєм і телефоном через Bluetooth. Якщо ви підключені до Інтернету, ви можете легко транслювати відео на Facebook, Twitter і Youtube. Пристрій оснащений фронтальною і задньою камерою, а також сенсорним екраном, і вміє запускати декілька програм. У ньому також можна зберігати відео та фотографії всіх цікавостей, які ви побачили на своєму шляху. 

Макс+Нора: кібер-секс — вже реальність

гаджети для закоханих

Є час для романтики і час для близькості. Добре, що в наші дні стосунки на відстані більше не римуються з платонічними стосунками. Як ви вже здогадалися, мова піде про секс-іграшки. Вивести інтимні стосунки на абсолютно новий рівень допоможе "Max 2" і "Nora" від "Lovense", які були спеціально розроблені для пар на відстані.

  • Як це працює?

Майбутнє вже поруч — інтерактивні секс-іграшки дозволяють парам займатися сексом, навіть коли вони знаходяться на різних континентах. Більше того, якщо хтось не може підключитися просто зараз, патерни, надіслані під час дзвінка, можуть бути записані та відтворені будь-коли. Виробники стверджують — це найпопулярніша функція серед військових пар. Варто відзначити, що "Lovense" також має опцію ЛГБТК+. Розробники зробили можливим з'єднати два "Max 2" або дві "Nora" разом, щоб усі пари на відстані могли отримати любовні та інтимні враження.

Власне, найкращий спосіб дізнатися все в подробицях — це випробувати парні секс-іграшки самим. Вмикайте уяву разом із пристроями і дійте, навіть якщо вас розділяють десятки кілометрів! 

1
5642

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: