fbpx
Сьогодні
20:14 13 Тра 2018

Брат Найєма залишив ключі у мотоциклі, - викрадач пояснив крадіжку

Викрадач мотоцикла юриста Масі Найєма заявив, що транспортний засіб біля суду помітив випадково і "скористався можливістю", оскільки водій залишив у ньому ключі. 

За даними відділу комунікації поліції Києва, про це затриманий – киянин 1986 р.н. – повідомив правоохоронцям, передає УП.

"Встановлено, що того дня зловмисник випадково помітив біля судової установи мотоцикл, в якому водій залишив ключі. Скориставшись можливістю, чоловік незаконно заволодів даним транспортним засобом", – повідомили у поліції.

"Оперативники вивчили відео з камер спостереження, які встановлені у Києві в рамках програми "Безпечна столиця", це дало змогу відстежити маршрут, за яким рухався правопорушник. 13 травня його затримали на проспекті Перемоги, наразі він надає пояснення слідчим Солом'янського району Києва", – йдеться у повідомленні ГУ НП у Києві.

У поліції зазначили, що до цього випадку чоловік у поле зору правоохоронців не потрапляв.

Мотоцикл наразі вилучено.

За фактом викрадення транспортного засобу розслідується кримінальне провадження. Вирішується питання щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу, слідство триває.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: