fbpx
Сьогодні
14:31 01 Лис 2021

Україна та Казахстан домовилися активізувати військове співробітництво

English version here

Україна та Казахстан домовилися активізувати військове співробітництво, зокрема, у сфері військової освіти, ремонту літаків та утилізації боєприпасів.

Як повідомляє посольство України в Казахстані, про це йшлося під час зустрічі посла України в Республіці Казахстан Петра Врублевського із заступником міністра оборони Казахстану генерал-майором Мухамеджаном Таласовим.

«Україна готова поділитися з Казахстаном досвідом у сфері військової освіти за напрямами: підготовки кадрів, підвищення кваліфікації спеціалістів, курсової підготовки, обміну досвідом професорсько-викладацького складу», – поінформували у посольстві.

Окрім того, під час зустрічі було обговорено можливість створення сервісного центру для ремонту літаків модельного ряду "АН" на території Казахстану, а також розглянуто можливість співпраці в галузі утилізації боєприпасів.

Українські дипломати поінформували, що наразі опрацьовується питання щодо проведення у наступному році в Києві VІІІ засідання Спільної міжурядової українсько-казахстанської комісії з питань військово-технічного співробітництва.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: