fbpx
Сьогодні
17:32 01 Сер 2020

У “Слузі народу” розповіли, як в Раді працює електронний документообіг

Всі народні депутати України в рамках запровадження електронного документообігу у ВР отримали планшети. Через них можна реєструвати звернення чи запити, але є нардепи, які досі ходять з листочками.

Про це УНН розповіла заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

Відповідаючи на питання, чи проводять навчання нардепів у рамках запровадження електронного документообігу у ВР, Кравчук відповіла:

"Не так там і складно, всі отримали планшети, де є свій кабінет і є доступ до всіх документів. Тепер можна відправляти звернення чи запити не в паперовому вигляді, а з цього планшету. Можна підписувати законопроекти. Але хтось ще ходить з листочком. Правки так само подаються, користуємося".

Також вона наголосила, що великим плюсом є проведення засідань парламентських комітетів в режимі відео-конференцій.

"Це зручно, особливо коли велика кількість поправок. Коли комітети проходять онлайн і немає камер, то багато політиків втрачають інтерес до перфомансів і набагато швидше закінчуються ці комітети з правками", – додала Кравчук.

Нагадаємо, партія "Слуга народу" збирає представників виборчих штабів з усіх областей України, орієнтовно 21 серпня відбудеться всеукраїнський з'їзд політсили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: