fbpx
Сьогодні
16:51 19 Чер 2018

НАЗК взялося за Мінфін, 17 людей не подали декларації

Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис про порушення низки вимог законодавства в.о. міністра фінансів України Оксані Маркаровій

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Зазначається, що Мінфін невчасно повідомив Нацагентство про факт неподання чи несвоєчасного подання декларацій 17-ти держслужбовців.

Також міністерство порушувало законодавство під час складення довідок про результати спеціальної перевірки та прийняття рішень про призначення 12-ти осіб на посади без отримання інформації про результати спеціальної перевірки від Міністерства юстиції України та Національної поліції України.

НАЗК вимагає провести службове розслідування з метою виявлення причин та умов, що сприяли вчиненню правопорушень. Припис Національного агентства є обов'язковим до виконання.

Крім цього, під час засідання Національне агентство прийняло рішення про направлення до суду протоколу про адміністративне правопорушення стосовно колишнього посадовця Міністерства фінансів України за неповідомлення Національного агентства про суттєві зміни у майновому стані.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: