fbpx
Сьогодні
Тест 19:50 20 Бер 2020

Ще одна епідемія — туберкульоз. 10 питань, які потрібно задати собі, аби бути в безпеці

Тест про ваше здоров'я

Ти теж тепер миєш руки по 2 години перед їжею через коронавірус? Страшно? Нам теж. Але, на жаль, це не єдина хвороба, якої нам слід побоюватись.

24 березня була відкрита паличка Коха збудник туберкульозу, страшної хвороби, яка й в 21 столітті не є остаточно побореною. В нашій країн 23% випадків захворювань на туберкульоз помічаються занадто пізно, що сприяє його поширенню. Але навіть цей факт не привід панікувати: краще, пройди наш тест та дізнайся, як найкраще захистити себе від туберкульозу і в яких випадках ти в зоні ризику. 

Саме 24 березня відбудеться онлайн-марафон "Вторгнення. Як мікроби керують нами". Платформа Naukroom в якості виключення робить його безкоштовним через суспільну важливість теми. Від популяризаторів науки можна буде дізнатися все і про коронавірус, і про туберкульоз, і навіть про хороші бактерії, які щодня допомагають нам жити. А зараз перевір себе на знання основної симптоматики та зон ризику туберкульозу.

Прийняти безкоштовну участь у онлайн-трансляцію освітнього онлайн-марафону "Вторгнення. Як мікроби керують нами" можна за посиланням.

Підписуйтеся на популяризаторів науки платформу Naukroom.

У випадку співпадіння симптоматики, описану у тесті, звертайтесь за консультацією до найбільшої пацієнтської організації України тут: "100% життя".

Партнерський матеріал

30481

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: