fbpx
Сьогодні
14:18 03 Лип 2024

Колишній воїн Kraken вперше прокоментував інцидент з Тищенком: "збожеволілий від безкарності чиновник"

Фото: Скриншот з відео

Колишній військовий підрозділу Kraken Дмитро Павлов, на якого у Дніпрі напали охоронці народного депутата Миколи Тищенка, вперше прокоментував інцидент.

Відео конфлікту з депутатом колишній військовий опублікував у Facebook.

"Збожеволілий від безкарності чиновник, чиє самолюбство зачепило просте і закономірне питання українця, вирішив показати свою владу.

Вирішив показати, що достатньо лише одного його бажання, і його ручні поліцейські та охоронці поб'ють, принизять, позбавляють волі й покарають будь-якого українця, який наважиться йому суперечити", — зазначив він у підписі.

Також Павлов подякував усім, хто надав розголосу ситуації. Колишній воїн переконаний, що саме громадська думка "дала надію на те, що винних буде покарано".

Варто додати, що народний депутат Микола Тищенко намагався оскаржити запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, Київський апеляційний суд 3 липня залишив рішення першої інстанції без змін.

Що відомо про напад на ексбійця у Дніпрі

У четвер, 20 червня, у центрі Дніпра невідомі особи в балаклавах і камуфляжі напали на колишнього бійця спецпідрозділу Kraken Павлова.

Блогер Ігор Лаченков повідомив, що мова йде про побиття колишнього військового, добровольця Дмитра "Сина" Павлова. На момент сутички він гуляв з дитиною. Лаченков також зазначив, що перед нападом у військового виникла суперечка із нардепом Миколою Тищенком і його охороною.

Водночас у соцмережах нардепа Тищенка 20 червня з'явились пости, у яких він повідомляв, що перебуває у Дніпрі для "викриття ботоферм". Згодом він заявив, що під час проведення обшуків на нелегальних ботофермах нібито напали на представників поліції.

Своєю чергою очільник МВС України Ігор Клименко прокоментував напад на колишнього бійця спецпідрозділу Kraken Павлова у Дніпрі та зазначив, що всі причетні мають понести покарання.

25 червня народному депутату Миколі Тищенку після конфлікту з ексвійськовим у Дніпрі повідомили про підозру в незаконному позбавленні волі.

Також поліція встановила поплічників Тищенка, які причетні до нападу на ексвійськового в Дніпрі. Суд обрав запобіжний захід Тищенку — цілодобовий домашній арешт на 60 діб.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: