fbpx
Сьогодні
20:58 02 Лип 2024

росія вербує підлітків на війну проти України, – Центр нацспротиву

Фото: Центр нацспротиву

Кремль активно шукає живу силу, щоб поповнити безпрецедентні втрати на фронті в Україні. Тому росіяни активно вербують 17-літніх підлітків до військкоматів на укладання контракту з досягненням повноліття.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Центр національного спротиву.

Як повідомили у ЦНС, наразі в Росії спостерігається активне вербування учасників патріотичних рухів, зокрема мережі центрів мілітарного виховання "Воїн" та "Юнармії".

Підлітків 17 років активно вербують до військкоматів на укладання контракту з досягненням повноліття.

"Граючи на юнацькому максималізмі, та за допомогою пропаганди росіяни сподіваються набрати десятки тисяч підлітків. Проте Центр національного спротиву попереджає, що кожен ворог, який вступить на нашу землю буде ліквідований", – наголосили у Спротиві.

Що відомо про перевиховання росією українських дітей

Росія фінансує значну кількість програм, метою яких є "перевиховання" українських дітей із тимчасово окупованих територій.

Як повідомлялось, на тимчасово окупованих територіях України російські загарбники посилюють примусове насадження російської агресивної ідеології.

Окрім того, національний спротив повідомляв, що на тимчасово захоплених територіях російські окупанти затримують дітей, аби тиснути на їхніх батьків.

Також повідомляли, що росіяни вербують кримських школярів до "Юнармії".

А ще російські загарбники організували у захопленому Мелекіно під Маріуполем табір воєнізованого руху "Юнармія" угруповання "днр".

До того ж окупаційна влада планує навчати дітей збирати дрони на уроках праці, для цього навіть створять спеціальний навчальний модуль.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: