fbpx
Сьогодні
15:58 20 Кві 2023

Маляр: дітей, що проживають на ТОТ, окупанти змушують їхати до таборів "військово-патріотичного виховання"

English version here

Фото: Ілюстративне, Crimeahrg.org

У Міноборони повідомили, що на тимчасово окупованих територіях України російські загарбники посилюють примусове насадження російської агресивної ідеології.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм заступниці міністра оборони України Ганни Маляр.

У дописі представниця міністерства зазначила, що особлива увага приділяється молоді.

Зокрема, розпочато потужну пропагандистську кампанію щодо добровільного відправлення школярів з тимчасово окупованих українських територій до спеціально обладнаних таборів у тимчасово окупованому Криму.

За словами Маляр, у зазначених таборах передбачається проживання дітей в спартанських умовах. Також з ними будуть проводити інтенсивні заходи так званого "військово-патріотичного виховання" під керівництвом військовослужбовців збройних сил російської федерації.

Окрім того, російські окупаційні адміністрації погрожують батькам, які відмовляються відправляти своїх дітей до таких таборів. Вони повідомляють, що скоро всіх школярів відправлятимуть в зазначені табори у примусовому порядку.

Нагдаємо, що у квітні найманці так званої ПВК "Вагнер" незаконно депортували з донецького Бахмута кілька родин разом із неповнолітніми дітьми. Загалом вивезли 3 хлопчиків та 1 дівчинку.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: