fbpx
Сьогодні
11:21 20 Чер 2024

Як поєднати соціальну відповідальність та маркетинг бренду: “Україна БЕЗ сміття” та Bagland запустили екологічну ініціативу

30 травня соціальне підприємництво "Україна БЕЗ сміття" і бренд аксесуарів Bagland розпочали ініціативу Eco Trade-In. У рамках проєкту кожен може надіслати старий рюкзак, валізу, сумку чи бананку будь-якого бренду на переробку та отримати знижку 30% на покупку нових товарів.

Українці можуть підтримати екоініціативу і отримати знижку до 30 червня 2024 року.

Про це інформує Рубрика.

Екологічні практики все частіше стають частиною корпоративної культури українських брендів. Компанії та організації шукають баланс між задоволенням потреб сучасної людини і захистом інтересів майбутніх поколінь, включаючи потребу в безпечному і здоровому довкіллі. 

Трендсеттером екологічних рішень в Україні вважається соціальне підприємництво "Україна БЕЗ сміття", яке з 2015 року вчить людей та бізнеси сортувати відходи, брати відповідальність за результати своєї діяльності. Команда УБС знає, як бренди можуть насправді приносити користь навколишньому середовищу та досягати цілей сталого розвитку. Експерти у поводженні з відходами об'єдналися з українським брендом аксесуарів і запустили акцію Eco Trade-In. 

Як поєднались маркетингові інструменти і піклування про природу? 

З 30 травня до 30 червня 2024 року команди УБС і Bagland проводять спільний екологічний проєкт – Eco Trade-In. Метою ініціативи стала підтримка свідомого споживання і зменшення кількості текстильних відходів.

Як це працює?

Кожен бажаючий може надіслати старий рюкзак, валізу, сумку чи бананку будь-якого виробника на переробку в Bagland. Приймаються аксесуари зі шкіри, шкірзаму, пластику або щільних тканин (поліестер, нейлон). Кожен учасник акції отримує знижку 30% на покупку нових товарів Bagland. 

Вживані аксесуари переробляються на фабриці і отримують друге життя, а залишки текстильних відходів відправляються на безпечну утилізацію і не потрапляють у довкілля. Обмін старих аксесуарів на нові підтримує свідоме споживання і допомагає піклуватися про довкілля.

Чому це важливо?

  • ви не залишаєте за собою відходи, які опиняться на звалищі;
  • ви підтримуєте український соціально-відповідальний бізнес;
  • ви надихаєте інших своїм прикладом;
  • активна участь примножує кількість акцій для збереження природи.

"УБС створює інфраструктуру і можливості для неперевершеного сортування. Соціально-відповідальні бренди теж можуть робити правильне поводження з відходами доступним, коли інтегрують його у свою стратегію розвитку. Ми пишаємось таким партнерством і хочемо, щоб воно стало прикладом для інших гравців. Бути екологічною компанією чи людиною – це досі не про комерційну вигоду, а про правильний вибір щодня", – поділилась враженнями засновниця УБС Євгенія Аратовьска.

Як взяти участь в екоініціативі?

  • написати в Instagram Bagland або зателефонувати за номером +380503030384, щоб отримати інформацію про умови акції; 
  • відправити стару річ на вказане відділення Нової Пошти (коштом Bagland); 
  • використати промокод на 30%, який ми надішлемо після отримання вашої посилки.

Скільки часу триватиме акція?

З 30 травня до 30 червня 2024 року включно.

Долучайтеся до збереження планети! 

Раніше повідомлялось, "Україна без сміття" відкрила першу в країні кав'ярню на станції сортування у Києві.

Також ми розповідали, як Glovo та "Україна без сміття" перетворили старі терморюкзаки для їжі на килимки для тварин.

Нагадаємо, що купуючи товари в одноразовій упаковці, споживачі можуть несвідомо стати "спонсорами" повномасштабної війни в Україні, яку розвʼязала росія. "Рубрика" пояснює, як саме це відбувається й що можна зробити. Читайте докладніше у нашому матеріалі: "Одноразовий пластик не лише забруднює довкілля, а й допомагає росії: як це працює і що робити?"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: