fbpx
Сьогодні
Фото 09:27 04 Чер 2024

Український бізнес завершує масштабне тестування білизни для військовослужбовиць: як працює це рішення

English version here

Масштабне тестування білизни для військовослужбовиць завершує український бізнес.

Про це пише Рубрика.

У чому проблема?

В січні 2024 року була оголошена ініціатива "Одна за одну", метою якої стало забезпечення військовослужбовиць комфортними комплектами спіднього.

На момент запуску ініціативи Міністерство оборони України розпочало надавати спіднє захисницям, проте в недостатній кількості – два екземпляри на два роки.

Яке рішення?

Український бренд жіночої білизни brabrabra запустив ініціативу, в рамках якої команда бренду розробляла комплекти для військовослужбовиць за підтримки фонду Arm Women Now та Руху Veteranka.

З моменту запуску повномасштабної кампанії військовослужбовицям вже передано 445 комплектів комфортної білизни, створених за результатами попередніх тестувань.

Як це працює?

"Фокус нашої команди – завжди на жінці та її комфорті в білизні. Вона не має викликати подразнень, шкодити здоров'ю. Військовослужбовиці мають більше запитів: зручність при тривалому носінні, відсутність фурнітури, відсутність швів, подвійні підкладки в певних місцях та багато іншого" – говорять у Лабораторії білизни бренду, – "Це був виклик – задовольнити всі ці потреби у білизні з урахуванням відсутності міжнародного досвіду, та, схоже, нам це вдалось".

 

Опитування від бренду пройшло вже 113 військовослужбовиць, чого достатньо аби розпочати виготовлення партії білизни під кількість захисниць на передовій.

"Такі ініціативи — це про повагу до військовослужбовиць. Жінки сьогодні — потужна частина армії. Вони, так само як і чоловіки, потребують якісної уніформи, анатомічних бронежилетів та, звісно, тактичної спідньої білизни. Наша команда ArmWomenNow невтомно втілює багато проєктів задля допомоги захисницям. І ми повністю усвідомлюємо, наскільки важливою є тема комфорту речей при тривалому носінні, особливо білизни. Тож ми щиро раді бути частиною ініціативи "Одна за одну" та допомагати нашим захисницям, які кожного дня оберігають нас," – коментує ініціативу засновниця Arm Women Now Ірина Никорак.

За результатами тестування, верх комплекту отримав максимальний бал, в той час, як трусики необхідно буде покращити.

Для пришвидшення забезпечення білизни військовослужбовиць зручним спіднім команда відкрила збір, до якого можуть долучатись як фізичні особи, так і українські бізнеси.

Ціль збору – 5860000грн, з яких 586 грн – собівартість одного комплекту (бра та 2 трусиків) – усього 10 000 комплектів; пакування, тестування трусиків та логістичні витрати покриває команда brabrabra.

"Всі зусилля нашої організації в цій фазі війни йдуть на закриття актуальних потреб військовослужбовиць від дронів до броньованих авто, але завдяки бренду brabrabra, згадали ще і як важливі комфорт та зручність у важких умовах. Ми вдячні, що разом змогли передати нашим посестрам на фронт частину турботи", – коментує співпрацю очільниця Руху Veteranka Катерина Приймак.

Ініціативу підтримали такі українки, як: Ольга Руднєва, Олена Кравець, Дарія Квіткова та Надія Матвеєва та українські бренди: leglo, karpatia, arena cs.

Комунікація бренду про ініціативу: https://brabrabra.ua/brabrabrave/
Долучитись до збору: https://www.liqpay.ua/uk/checkout/card/i74864170468

Нагадаємо, раніше Рубрика писала, що в Україні створюють комфортну білизну для жінок-військових.

Також повідомляла, що пройшло тестування жіночої військової форми, пошитої за стандартами НАТО.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: