fbpx
Сьогодні
Фото 20:42 13 Тра 2024

“AdoptMe Days”: на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин

Gostomel Shelter та Pethouse провели Фестиваль адопції тварин "AdoptMe Days". Локацією став ВДНГ, а тривав сам фестиваль 11 й 12 травня.

Протягом двох днів 122 тварини отримали новий дім. Як все відбувалося, бачила "Рубрика".

У чому проблема?

Через війну в Україні зростає й без того чимала кількість безпритульних тварин. Щоб змінювати ситуацію, в Києві провели вже сьомий фестиваль адопції тварин "AdoptMe Days". Загалом у фестивалях взяли участь понад 30 організацій. В основному це заміські притулки. Як зазначає власниця притулку GostomelShelter Марія Вронська, люди рідко приїздять до притулків, а от на схожих заходах знайомляться з тваринами і більш охоче забирають їх у свою сім'ю.

"Основною метою фестивалю є розвантаження притулків, щоб звільняти місця і дати притулкам змогу рятувати більше тварин", — каже Марія.

на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин

Яке рішення?

"Люди приходять, гуляють, дивляться на тварин, кожен притулок сам диктує правила комунікації з їхніми тваринами. Хтось дозволяє комунікувати тільки в павільйоні, хтось дозволяє вийти з собакою на вулицю", — розповідає про формат фестивалю Марія Вронська.

За час проведення фестивалів "AdoptMe Days" понад 500 тварин отримали петбатьків і ці цифри щоразу тільки ростуть: з кожним разом все більше людей забирають тварин додому. 

Організатори зупинятися не планують: наступний захід проведуть 8 і 9 червня.

на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин на ВДНГ провели черговий фестиваль адопції тварин

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: