fbpx
Сьогодні
Фото 22:21 10 Кві 2024

Зросла кількість поранених унаслідок ворожої атаки по Одещині

Фото: t.me/SJTF_Odes

Кількість постраждалих від сьогоднішнього російського удару по Одеському району зросла до 14 осіб. Правоохоронці почали розслідування.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Офіс генпрокурора та Сили оборони півдня України.

Близько 18:20 Збройні сили РФ завдали ракетних ударів по транспортно-логістичній інфраструктурі Одеської області. Унаслідок атаки загинули 4 людини, серед яких 10-річна дівчинка, ще 14 – дістали поранення, їх госпіталізовано.

поранених унаслідок ворожої атаки по Одещині

Фото: t.me/SJTF_Odes

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни. Військові повідомили, що через удар окупантів було пошкоджено АЗС, там досі палає пожежа. Також побито магазини, складські приміщення, адміністративні будівлі та приватні будинки.

"Люди в автівках і пішки прямували наприкінці робочого дня додому та стали жертвами підступного подвійного удару.На пошкодженій АЗС досі палає пожежа, побиті крамниці, складські приміщення, адміністративні будівлі і приватні будинки", – йдеться в повідомленні.

поранених унаслідок ворожої атаки по Одещині

Фото: t.me/SJTF_Odes

Як повідомляла Рубрика, 10 квітня близько 18:20 збройні сили рф завдали ракетних ударів по транспортно-логістичній інфраструктурі Одещини. На місці події працюють прокурори та слідчо-оперативна група.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: