fbpx
Сьогодні
19:57 10 Кві 2024

Російські окупанти атакували Одещину: відомо про чотирьох загиблих, серед них – дитина

російські війська ввечері 10 квітня завдали ракетного удару по Одеському району. Внаслідок атаки загинули чотири людини, також є поранені.

Про це повідомив керівник обласної військової адміністрації Олег Кіпер, пише Рубрика.

У період з 18:00 до 18:30 окупанти атакували Одещину балістичними ракетами, попередньо, йдеться про «Іскандер-М». За даними Сил оборони півдня, окупанти вчергове задали подвійного удару.

Серед чотирьох загиблих унаслідок удару — 10-річна дівчинка, ще семеро людей зазнали поранень. Відомо, що один чоловік у важкому стані, йому ампутували нижні кінцівки. Кіпер наголосив, що «лікарі роблять все можливе». 

В Одеському районі пошкоджена транспортна інфраструктура та вантажівки, що були поруч. Окупанти влучили в АЗС, зазначили Сили оборони півдня. 

На місці працюють всі відповідні служби.

Нагадаємо, що рано-вранці, 10 квітня, окупанти поцілили по об'єкту енергетики на Миколаївщині − вводили аварійні відключення світла, також загарбники вдарили по енергетичній та транспортній інфраструктурі Одещини, унаслідок чого постраждали 2 працівників транспортного підприємства.

Загалом увечері 9 квітня та в ніч на 10 квітня російські загарбники намагалися атакувати південь України 2 ракетами та 17 ударними дронами типу Shahed: силам протиповітряної оборони вдалося збити майже всі повітряні цілі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: