fbpx
Сьогодні
21:59 09 Кві 2024

Українські оборонці стримують навали ворога, але найближчі місяці будуть непростими: Юсов - про ситуацію на фронті

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов. Фото Ковальчук Віктор / УНІАН

Найближчими місяцями ситуація на фронті буде непростою. Українські захисники продовжують стримувати навали росіян.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на заяву представника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрія Юсова в ефірі телемарафону.

Він зазначив, що військові дії відбуваються по всій лінії фронту, але "окремим напрямком стоїть схід, Донецька та Луганська області". Там спроби наступу росіян мають особливо активний характер.

"Найближчі місяці будуть непрості. Ми зараз це спостерігаємо наживо, як наші захисники стримують чергові навали, у тому числі на сході, від російських окупантів. І ситуація по Часовому Яру та на інших ділянках – це все видно в живому режимі", – наголосив Юсов.

Як зазначають американські аналітики, начальник Головного управління військової розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов повідомив, що Україна очікує активізації російських наступальних операцій наприкінці весни та на початку літа.

Окрім того, як нагадують фахівці, президент України Володимир Зеленський також раніше заявив, що основні російські наступальні зусилля можуть розпочатися наприкінці травня або в червні.

4 квітня Головнокомандувач ЗСУ Сирський доповів Президенту, що вдалося зупинити просування військ рф.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: