fbpx
Сьогодні
16:53 06 Кві 2024

На Одещині ворог вдарив "Іскандером" по комунальному господарству, загинув працівник

Пообіді російські окупанти вдарили ракетою "Іскандер-М" по комунальному господарству в Одеському районі, загинув цивільний працівник.

Про це Сили оборони півдня повідомляють у Телеграмі, передає Рубрика.

"Ворог продовжує точкові балістичні удари по півдню України. Пообіді спрямував ракету, імовірно "Іскандер-М", по Одеському району", – ідеться у повідомленні.

Росіяни вдарили по об'єкту комунального господарства, пошкоджено:

  • обладнання,
  • адмінбудівля.

Загинув цивільний співробітник.

Наслідки уточнюються, над їх усуненням працюють профільні фахівці.

Нагадаємо, в Одесі унаслідок збиття 5 квітня ворожої ракети пошкоджено вікна в 16 житлових будинків та ліцеї.

Комбінована російська атака у ніч на 6 квітня

Нагадаємо, що у ніч на 6 квітня російські загарбники запустили кілька груп "шахедів" та ракети різних типів, внаслідок чого у Харкові лунали вибухи. На Київщині працювала протиповітряна оборона, гучно було і в Запоріжжі:

  • У Харкові внаслідок нічного удару по Шевченківському району міста загинули семеро людей та 11 поранених. Влучання БПЛА прийшлося по житловій забудові – пошкоджені щонайменше 9 багатоповерхівок, три гуртожитки, низка адміністративних будівель, крамниця, АЗС, СТО та авто.
  • На Київщині Макарівська громада піддалась обстрілам ворожими БПЛА та ракетами. Пошкоджено приватне підприємство.
  • На Запоріжжі внаслідок удару понівечені промислові підприємства. Попередньо, минулося без постраждалих. Також пошкоджені житлові будинки, медустанови та освітні заклади.
  • У Херсонській області  влучання в агропромислове підприємство, сталася пожежа. Вогонь вже ліквідували. Інформація про постраждалих не надходила.
  • Хмельницька область – сили ППО збили 5 БПЛА типу "Shahed". Інформація про загиблих, травмованих чи пошкодження наразі не надходила.

Загалом у ніч на 6 квітня російські агресори завдали масованого удару 32 ударними БпЛА типу "Шахед", а також шістьома ракетами різних типів: силам протиповітряної оборони вдалося збити дві крилаті ракети, ракету "Калібр" та 28 ударних дронів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: