fbpx
Сьогодні
17:16 04 Кві 2024

Радіус буде збільшуватися: у ГУР прогнозують нові прильоти по російських військових об'єктах

Фото: Ілюстративне / Root-nation.com

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони анонсують чергові атаки українських дронів по військових об'єктах на території російської федерації й мало того, радіус їхньої дії буде збільшуватися.

Про це повідомив представник ГУР МОУ Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону.

Офіцер нагадав, що українська розвідка не коментує, не підтверджує і не спростовує, хто чим бив по військових об'єктах у Єлабузі та Нижньокамську.

Однак, як зауважив Юсов, всі бачили, що "добрі літальні об'єкти" долетіли до законних військових цілей на території "окупованого росією Татарстану".

"Так, мова йде саме про військові об'єкти. За попередньою інформацією, уражено підприємство зі збору "Шахедів"… там є значні руйнування виробничих потужностей і ускладнено продовження роботи підприємства.

Це добрі результати… і ми всі цьому пораділи. Я думаю, що подібні радощі будуть і в майбутньому. І радіус їхній буде збільшуватися", підкреслив представник ГУР.

Нагадаємо, міністр цифрових технологій України Михайло Федоров зазначив, що війна між Україною і російська федерація є технологічною, вона фактично переросла у війну безпілотників, від кількості яких сьогодні залежить ситуація на полі бою.

Атака БПЛА по підприємствах у Татарстані

Нагадаємо, сьогодні, 2 квітня, українські безпілотники вперше атакували підприємства у Республіці Татарстан у РФ. Вибухи лунали в особливій економічній зоні "Алабуга", де розташовані промислово-виробничі підприємства, яка знаходяться за 1000 кілометрів від кордону з Україною.

Метою атаки став завод зі збірки "Шахедів". Це була операція ГУР. Крім того, росЗМІ пишуть, що дрони вразили й гуртожиток, де мешкали працівники цього підприємства. Відомо про постраждалих.

Окрім того, українські безпілотники атакували нафтопереробний завод у Татарстані. Це неподалік від місця, де під удар потрапив також і завод зі збірки "Шахедів".

Як повідомляла Рубрика, у 2024 році відбулося 15 атак безпілотників на 13 нафтопереробних заводів у 9 регіонах російської федерації. З них значні ушкодження понесли 8 об'єктів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: