fbpx
Сьогодні
16:25 02 Кві 2024

На сайті MasterZoo запустили віджет для спілкування з нечуючими клієнтами: як це працює?

Омніканальна мережа MasterZoo стала першою на українському зооринку, що запустила можливість спілкування з клієнтами інтернет-магазину жестовою мовою. На сайті інтернет-магазину MasterZoo додали спеціальний вебвіджет "Вушко" (Connect Web), який забезпечує швидкий виклик перекладача жестової мови онлайн через відеозвʼязок. 

Про це повідомляє Рубрика.

У чому проблема?

Сьогодні в Україні близько 200 тис. нечуючих людей, які говорять жестовою мовою, а безбар'єрність важлива для всіх сфер, кожного моменту щоденного життя.

Всеукраїнська мережа зоомаркетів MasterZoo, що входить до групи компаній Suziria Group, прагне створити рівні можливості для комфортних покупок для всіх українців та їхніх хвостатих, пухнастих, лускатих та пернатих особистостей. Щомісяця інтернет-магазин відвідує понад 1 млн користувачів, а мережа займає друге місце у категорії спеціалізованих інтернет-магазинів за рівнем попиту. 

Яке рішення? 

Омніканальна мережа MasterZoo стала першою на українському зооринку, що запустила можливість спілкування з клієнтами інтернет-магазину жестовою мовою. Нову функцію було реалізовано у співпраці з ГО «Громадський рух «Соціальна єдність» та компанією «Центр Соціального Бізнесу».

На сайті інтернет-магазину MasterZoo додали спеціальний вебвіджет "Вушко" (Connect Web), який забезпечує швидкий виклик перекладача жестової мови онлайн через відеозвʼязок. 

Як це працює?

  • На сайті інтернет-магазину masterzoo.ua необхідно знайти віджет "Вушко" і натиснути на нього
  • Далі потрібно заповнити форму для зв'язку та ввести код, який покаже перекладач жестової мови.
  • Зачекати кілька хвилин на відповідь перекладача, який долучиться до діалогу по відео.

Завдяки "Вушко" клієнти з порушеннями слуху зможуть поспілкуватися з працівником магазину у зручний спосіб. Наприклад, можна: 

  • отримати консультацію щодо товарів,
  • поставити будь-яке запитання щодо догляду за своїми улюбленцями,
  • отримати роз'яснення незрозумілого тексту на сайті,
  • оформити замовлення, доставлення або повернення товару.

Також нечуючі клієнти можуть здійснити телефонний дзвінок за участі перекладача – перекладач жестової мови телефонує за вказаним на сайті номером від імені нечуючої людини та говорить зі співробітником masterzoo.ua, – все, що говорить нечуюча людина жестовою мовою, перекладач озвучує голосом, а все, що звучить у відповідь, перекладач одразу транслює жестовою мовою через відеозвʼязок. 

"Вушко" (Connect Web) доступне для клієнтів щодня відповідно до графіка роботи інтернет-магазинів MasterZoo. 

Більше про"Вушко" за посиланням.

Нагадаємо, в Україні створили "Гайд безбарʼєрних подій".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: