fbpx
Сьогодні
Відео 09:39 24 Бер 2024

Під ранок у Криму знову пролунали вибухи: у районі селища Гвардійське спалахнула нафтобаза

English version here

Фото: З соцмереж

Рано-вранці, 24 березня, у тимчасово окупованому Криму пролунала чергова низка вибухів: у соціальних мережах повідомляють про влучання дронів у нафтобазу біля селища Гвардійське.

Про це пише Telegram-канали Кримський вітер та Кримський міст.

У пабліку повідомили, що вибухи чули у Сімферопольському районі та передмісті Сімферополя.

"Чотири вибухи пролунало у Сімферопольському районі, повідомляють наші передплатники. І ще три вибухи десь у передмісті Сімферополя", – повідомили на каналі.

Там також заявили про дим з боку Гвардійського та близько 20 вибухів.

За даними Telegram-каналу, після атаки дронів у Гвардійському потужно палає російська нафтобаза. Зазначають, що вона розміщена біля залізничної станції Остряково.

"Нафтобазу атакували дрони", – повідомив канал "Кримський вітер".

Також не виключається влучання й у гарнізон Гвардійського.

Гвардійське нафтобаза

Фото: З соцмереж

Водночас у Севастополі перекрили рейд через бухту, катери не ходять. Крім того, потужний вибух прогримів у селищі Радянське.

Окрім того, росіяни повідомили про перекриття Кримського мосту.

"Рух автотранспорту Кримським мостом тимчасово перекрито. Тих, хто перебуває на мосту і в зоні огляду, просимо зберігати спокій і дотримуватися вказівок співробітників транспортної безпеки", – повідомили на каналі.

Ввечері 23 березня у тимчасово окупованому Севастополі оголосили повітряну тривогу. В місті пролунали вибухи. Як пишуть у мережі, у Севастополі працює ППО проти нібито ворожої ракетної атаки. Пропагандисти заявили, що нібито по півострову було випущено ракети з 12 ворожих літаків.

Так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв написав, що ворожій ППО нібито вдалося збити декілька повітряних цілей.

Місцеві Telegram-канали повідомляли про шість вибухів в районі Севастополя та в районі аеродромі Бельбек. А в Козачій бухті, де розташована 810 бригади морська піхота РФ є прильоти. Горів якийсь об'єкт.

Загалом у 2024 році вже відбулося 15 атак безпілотників на 13 нафтопереробних заводів у 9 регіонах російської федерації. З них значні ушкодження понесли 8 об'єктів.

Своєю чергою віцепрем'єр-міністерка Ольга Стефанішина відреагувала на статтю про нібито заклики США до України припинити удари по російських НПЗ. Вона заявила, що нафтопереробні заводи на території росії є законними цілями з військового погляду.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: