fbpx
Сьогодні
16:58 15 Бер 2024

Остріл Одеси: знову збільшилася кількість жертв ракетних ударів рф

Фото: t.me/SJTF_Odes

У результаті сьогоднішніх російських ракетних ударів в Одесі збільшилася кількість загиблих. Вже відомо про шістнадцять жертв.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на голову Одеської військової адміністрації (ОВА) Олена Кіпера в ефірі національного телемарафону.

За словами чиновника, станом на зараз вже відомо про 16 загиблих.

Крім того, до лікарень було направлено загалом 55 одеситів.

"10 з них "важкі"", – додав очільник адміністрації.

Зазначимо, перед цим, о 14:12, в ОВА інформували про 14 загиблих та 46 поранених. На жаль, число жертв продовжує збільшуватися.

"Тим часом, вже більше 200 одеситів та гостей міста після ворожої атаки здали кров для постраждалих, ще близько сотні людей стоять у чергах біля пунктів прийому", – додав Кіпер.

У ДСНС о 16:19 розповіли, що через загрозу повторних обстрілів з боку ворога рятувальники змушені періодично переривати роботи та перебувати в укриттях.

Надзвичайники додали, що внаслідок ворожого ракетного удару серед 16 загиблих – один рятувальник. Постраждало 53 людей, з яких 8 – співробітники ДСНС.

Ворожий удар по Одесі

Нагадаємо, російські війська сьогодні, 15 березня, атакували Одесу ракетами. Ціллю російських терористів була громадянська інфраструктура.

Війська рф били  по Одесі балістичними ракетами "Іскандер-М". Їх запустили з тимчасово захопленого Криму.

Повітряну тривогу у регіоні оголосили об 11:01. В Одесі потужний вибух пролунав об 11:04, тоді у Повітряних силах повідомляли про ракету у напрямку міста. 

Після цього у місті чули повторний вибух.

Станом на 12:44 стало відомо, що унаслідок російської ракетної атаки загинули фельдшер та співробітник ДСНС, які після першого вибуху приїхали надавати допомогу на місце. Серед медиків та рятувальників також є тяжко поранені.

Як зауважила міська влада, заклади освіти сповістили, що всі діти, які на момент атаки перебували в школах та садочках, в безпеці.

Згодом стало відомо, що через масовану атаку по Одесі 15 березня загинуло 14 людей, ще 46 поранено.

16 березня оголошено у місті та області днем жалоби.

Нагадаємо, російські загарбники вночі атакували Україну 27 "шахедами".  Сили протиповітряної оборони  у межах Кіровоградської, Миколаївської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Вінницької, Київської областей збили всі 27 "шахедів", якими рф атакувала Україну.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: