fbpx
Сьогодні
Відео 09:16 12 Бер 2024

Добровольці рф прорвали російський кордон: просуваються по регіону у декількох напрямках

Фото: скриншот відео

Легіон "Свобода росії" заявив, що військові утворення перетнуло кордон з російською федерацією. Вони зайшли на територію Білгородської області рф. Наразі вони просуваються по регіону у декількох напрямках.

Про це свідчить заява російських бійців, що воюють на боці України, інформує Рубрика.

Так, сьогодні вранці бійці Легіону "Свобода Росії" анонсували повернення на територію росії.

"Як і всі наші співгромадяни, у легіоні ми мріємо про росію, звільнену від диктатури путіна. Але ми не просто мріємо: ми докладаємо всіх зусиль, щоб ці мрії реалізувати",  заявили військові.

Вони наголосили, що йдуть, аби звільнити росіян від "жебрацтва, бідності, страху та диктатури".

"Ми відбиратимемо у режиму нашу землю сантиметр за сантиметром. росіяни спатимуть спокійно, не боятимуться дзвінка у двері, без побоювання говоритимуть, що думають. росіяни голосуватимуть за кого хочуть, а не за кого мають. росіяни житимуть вільно", — оголосив легіон.

Свої дії вони обґрунтували роками неволі під керівництвом російської влади та бажання звільнити народ РФ віл диктатури Кремля.

"Легіон йде на "вибори", – підсумували вони.

Згідно з повідомлень відомо, що вони просунулись у декількох напрямках.

Також на територію РФ зайшли російські добровольці "Сибірського батальйону". Вони опублікували відповідне відео, де група бійців просувається вздовж лісного масиву.

"Раніше ми говорили, що повалити злочинний диктаторський режим у РФ мирно не вийде. Його можна усунути лише зі зброєю в руках. Цієї ночі ми почали виконання обіцянки. Тривають запеклі бої на території РФ", – йдеться в їх повідомленні.

За даними російського Telegram-каналу Baza, спроби перетнути кордон зафіксували у Бєлгородській та Курській областях.

У Курській області місцеві заявили про стрілецький бій — там поранено двох людей, серед них нібито цивільний.

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов у коментарі "24 Каналу" заявив, що на території росії легіон "Свобода Росії", російський добровольчий корпус та Сибірський батальйон, ймовірно, проводять спільну операцію.

Операції ЛСР та рейди на територію рф

Нагадаємо, бійці Легіону "Свобода Росії" вже неодноразово проводили рейди на територію рф. Там вони утримували під контролем територію та стикалися з російськими військовими.

Нещодавно бійці здійснили черговий рейд на територію Бєлгородської області. Під час нього вдалося ліквідувати кілька військових росії.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: